Geen producten gevonden...
Muc-Off

Muc-Off - 4x 750ml

Merk: Muc-Off
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Speciale 750ml flessen van Muc-Off

 

  1. Wheel Cleaner 750ml
  2. Shampoo 750ml
  3. Speed Wax 750ml
  4. Glass Cleaner 750ml

 

Wheel Cleaner: remstof en strooizout kunnen ophopen voordat je het weet en leiden tot blijvende schade aan de delicate oppervlak van uw velgen.

Muc-Off Frequent Wheel Wash is speciaal ontwikkeld om snel en voorzichtig te breken remstof en straatvuil, terwijl veilig het beschermen van uw wiel blanke lak afwerking.

Alkaline gebaseerd Nano Tech formule is biologisch afbreekbaar, niet-agressieve en vrij van zuren, dus het is ideaal voor het veelvuldig wassen op alle wielen afwerkingen, van uw standaard fabrikant helder zilver legeringen (rvs), gepolijst velgen.

Een eenvoudig te gebruiken formule die een sprankelende afwerking laat en is voorzien van een nano beschermende remmer, wat betekent dat uw wielen zal gemakkelijker zijn om de volgende keer schoon te maken!

 

Shampoo: door de frisse roze kleur herkent u deze shampoo direct. 
PH neutraal zorgt voor de ideale balans tussen het reinigen van uw auto en tevens het beschermen van uw lak en/of bescherming op uw lak (wax, coating, sealent, etc.)

Hiernaast kenmerkt deze shampoo zich door een beschermende filmlaag achter te laten die enkele dagen bescherming zal geven op uw lak! 
Het voordeel hiervan, het water "breekt" tijdens het afspoelen, zodat de kans op opgedroogde watervlekken minimaal is. 
Uiteraard laat deze shampoo ook nog eens een schitterende glans na. 


Speed Wax is eenvoudig op de lak te sprayen en heeft geen tijd nodig, maar kan er direct vanaf gewreven worden. 
Uiteraard wel met een verbluffend resultaat!
In een mum van seconden laat de Speed Wax een verbluffend resultaat achter qua glans, geeft een mooie "beading" oftwel druppelvorming op de lak en laat ook nog eens bescherming achter voor de lak.

 

Glass Cleaner is speciaal geformuleerd om glas te laten sprankelen en geen strepen achter te laten, Muc-Off Glass Cleaner is zeer effectief en verwijderd snel vet en vuil.

De geavanceerde biologisch afbreekbare formule bevat geen schadelijke ammoniak of oplosmiddelen, waardoor het veilig om te gebruiken op alle soorten glas.

Laat een beading/coating effect achter en voorkomt snel beslagen ruiten.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Muc-Off Tyre Foam

Tyre Foam

€17,95 €8,95
Muc-Off Shampoo 750ml

Shampoo 750ml

€18,95 €9,49
Muc-Off Speedwax  750ml

Speedwax 750ml

€18,95 €9,49
Muc-Off Glass Cleaner 750ml

Glass Cleaner 750ml

€15,95 €7,95
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies