Geen producten gevonden...
EZ Car Care

EZ Car Care 1 Liter Deal

Merk: EZ Car Care
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

EZ Car Care 1L Deal is perfect voor het onderhouden van het exterieur!

 

Inhoud: 

 

  1. Geo Gel Wheel Cleaner 1L
  2. Citrus Wash 1L
  3. Cherry Bomb Shampoo 1L
  4. Clarity Glass Cleaner 1L
  5. Chrome High Gloss Spray Wax 1L

 

Geo Gel is een geavanceerde alkalische formule die zich aan het oppervlak van de velg zal hechten en een schuimende werking zal creëren wanneer hij wordt ingeborsteld met een zachte detailing borstel.

 

Citrus Wash is een sterk geconcentreerde voorwas. Ontworpen om vuil, wegvuil en zouten op te tillen die zich aan het lakwerk van de voertuigen hechten.

Citrus kan voornamelijk worden gebruikt als snow foam of u kunt het ook rechtstreeks op het voertuig sprayen met de bij geleverde sprayer.

 

Cherry Bomb is een sublieme kersen geurde shampoo met een complexe formule die een pH neutrale shampoo met een hoge schuimvorming zal creëren, geschikt voor dagelijkse wasbeurten.

Cherry Bomb is veilig te gebruiken op alle oppervlakken en verwijdert geen bestaande waxen of bescherming van het voertuig.

 

Clarity is een glasreiniger die is ontworpen om de eenvoudigste toepassingen te leveren met uitstekende resultaten. Spuit en veeg techniek en met weinig inspanning, zal straatvuil, nicotine en insecten verwijderen.

Een snel verdampende hoge-alcoholformule laat je met streeploos, smetteloos glas achter!

 

Chrome is de eenvoudigste manier om een hoge glans en bescherming tegen uw lakwerk te bereiken. Chrome bevat een carnaubawax en een glansverhogende polymeermix voor een ultieme nat glanzende look.

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies