Geen producten gevonden...
ValetPro

ValetPro - 24 Plus Ceramic Coating 30ml

Merk: ValetPro
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

ValetPro 24Plus Ceramic Coating is speciaal ontwikkeld om gemakkelijk te kunnen aanbrengen zonder afbreuk te doen aan de duurzaamheid. 24Plus Ceramic Coating biedt meer dan 2 jaar bescherming bij een veilige Ph neutrale was procedure. 24Plus is speciaal ontwikkeld om een ​​langzamere uitdamptijd te bieden, waardoor het risico op het achterlaten van veel vlekken tijdens het aanbrengen drastisch wordt verminderd.

Gebruiksaanwijzing:

 

  1. Keer de coatingfles 3 keer om voor het openen
  2. Wikkel een applicatorsuède rond het applicatorblok
  3. Breng een paar druppels van de coating gelijkmatig aan op het suède
  4. Verdeel de coating gelijkmatig over 40 cm x 40 cm van een paneel per keer
  5. De coating moet worden uitgepoetst terwijl deze droogt, voordat u de coating op de volgende sectie aanbrengt (droogtijd binnen 1 tot 3 minuten, afhankelijk van de applicatietemperatuur)
  6. Nadat het hele voertuig is gecoat, laat u de coating minimaal 12 uur uitharden in een gecontroleerde (binnen) omgeving voordat u gaat rijden

 

Let op: ValetPRO 24Plus Ceramic Coating biedt 24+ maanden bescherming wanneer pH-neutrale veilige wasroutines worden gevolgd. 24Plus moet op een koele, droge plaats worden bewaard. Na opening moet 24Plus binnen 30 dagen worden gebruikt. Voorzorgsmaatregelen: Niet aanbrengen in direct zonlicht of als het voertuigoppervlak heet is. Handschoenen en ademhalingsbescherming moeten worden gedragen. Gebruik geen applicatorsuède of doeken die zijn gebruikt om de coating te buffen.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
ValetPro Dragon’s Breath 5L

Dragon’s Breath 5L

€75,95 €70,95
ValetPro Advanced Microfibre Cloth

Advanced Microfibre Cloth

€13,95 €12,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies