Geen producten gevonden...
3D Car Care

3D Car Care - LVP Conditioner 1 Gallon

Merk: 3D Car Care
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

LVP Conditoner reinigt, verzorgt en beschermt leer, vinyl en plastic in één stap. Dit product is gemaakt met Mink-Oil om extra zachtheid te creëren en de levensduur van leer, vinyl en plastic te verlengen. Het verwijdert vuil en aanslag van leer, vinyl en plastic, terwijl conditionerende olie wordt toegevoegd aan de gebieden waar vloeibaar leer werd aangebracht om ze te beschermen tegen UV-stralen. Zonlicht en warmte drogen alle lederen stoelen, dashboards en / of deurpanelen van een voertuig uit, waardoor de levensduur van het interieur van uw voertuig veel sneller wordt verkort als het onbehandeld blijft. Liquid Leather Conditioner wordt geabsorbeerd om een ​​zacht, niet-vettig of glanzend oppervlak achter te laten en het vocht in het interieur van een voertuig te herstellen. Vloeibaar leer is VOC-compliant, groen en biologisch afbreekbaar.

 

Gebruik:

 

Breng LVP Conditioner aan met een microfiber applicator of microvezel doek. Verzadig de applicator en breng de conditioner in een cirkelvormige beweging naar binnen. Zoals alle 3D-producten, zuinig in gebruik. Laat het een paar minuten in het oppervlak doordringen en veeg het overtollige af met een schone microvezel doek indien nodig. Breng vloeibaar leer om de 4 tot 6 maanden opnieuw aan. Breng geen vloeibaar leer aan op stoffen of stoffen in de auto.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Gliptone Leather Care Cleaner + Conditioner

Cleaner + Conditioner

€21,90 €20,00
3D Car Care Glass Cleaner

Glass Cleaner

€10,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies