Geen producten gevonden...
3D Car Care

3D Car Care - Detail Starters Pack

Merk: 3D Car Care
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Het start pakket van 3D Car Care!

 

Inhoud:

 

  • 2x One Hybrid 2oz.
  • 2x Speed 2oz.
  • 1x Poxy 2oz.
  • 2x ACC Coarse Cutting Pad 5,5 inch
  • 2x ACC Medium Pad 5,5 inch
  • 2x ACC Finishing Pad 5,5 inch
  • 2x ACC Finish Polish & Wax Pad 5,5 inch

 

3D ONE Hybride cutting samenstelling en afwerkings poetsmiddel versnellen de polijst prestaties. Het heeft nano-keramische aluminiumoxide polijst middelen die gemakkelijk verfkrassen corrigeren met behulp van een DA of high-speed roterende polijstmachine. 3D One is een uniek product: aanbrengen op een snijvlak om zware krassen te verwijderen en vervolgens op een afwerkingskussen aanbrengen voor een uitzonderlijke hoogglansafwerking. Het is gemakkelijk te gebruiken, gemakkelijk op te ruimen en het laat elke keer de perfecte afwerking achter. Het werkt het beste wanneer het in een schaduwrijke omgeving wordt aangebracht, maar het is ook zon vriendelijk in gebruik.

 

3D Speed is een alles-in-één correctie glaze dat lichte tot matige krassen en krulsporen verwijdert en een wax bescherming achterlaat. Het is gemakkelijk te gebruiken, gemakkelijk toe te passen en te verwijderen.

Perfect voor showroom werkzaamheden! 

Speed geeft ongeveer 2 maanden bescherming!

 

3D Poxy is een langdurige sealant wax. De eigenschappen van montan wax zullen voor langere tijd shinen en beschermen. Het is een hybride sealant/wax die is ontworpen om te binden aan het geverfde oppervlak voor bescherming en een langdurige duurzame glans. Werkt uitzonderlijk goed op alle kleuren, inclusief donkere kleuren. In tegenstelling tot elke beschikbare wax, geeft 3D Poxy je een diepe, glanzende afwerking en beschermt het tegen de natuurlijke effecten van moeder natuur zoals vogelpoep, zure regen, hard waterafzettingen en vele andere nadelige verfuitdagingen. 3D POXY is vervaardigd van gemineraliseerde gefossiliseerde montan wax en is de hoogste hittebestendige was op de markt. Carnauba Wax smelt bij 86 ° C - 187 ° F, terwijl het smeltpunt van Montan Wax 95 ° C - 203 ° F is.

  • Poxy geeft 5-6 maanden bescherming!
Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies