Geen producten gevonden...
3D Car Care

3D Car Care - Wash N Wax 16 oz.

Merk: 3D Car Care
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 3-5 werkdagen

Wash N Wax is een ph-gebalanceerde vloeibare zeep met wax die een dicht schuim produceert en je elke keer een geweldige glans geeft. Droog uw auto na het wassen met een droogdoek.

Wash N Wax spoelt gemakkelijk af. Speciale polymere oppervlakteactieve stoffen verminderen de oppervlaktespanning aanzienlijk met een hydrofiel effect om vuil en aanslag veilig in te kapselen en weg te spoelen.

Deze zeep werkt uitstekend voor handwas en foam lance toepassingen. Produceert een dicht, geweldig ruikend schuim dat het oppervlak reinigt en conditioneert, terwijl het een gladde, briljante afwerking achterlaat.

Wash N Wax maakt gebruik van speciale technologie om het vuile oppervlak te verzadigen met een complexe mix van polymeren. Dit vermindert sterk de slijtage die plaatsvindt tijdens het wasproces. Dit laat ook een glad oppervlak achter dat extra wrijving tijdens het drogen verder minimaliseert. Wat dit doet, is het vuil voorzichtig reinigen, maar is niet schadelijk voor de bescherming die al aanwezig was vóór het wassen.

Biologisch afbreekbaar, niet giftig, milieuvriendelijk en vrij van agressieve reinigingsmiddelen. Droogt uw handen niet uit bij regelmatig gebruik. Je auto zal van je houden, net als het milieu. Wateroplosbare hydrofobe polymeren bedekken het oppervlak en laten gemakkelijk spoelen toe om water te besparen en de droogtijd van de handdoek te verkorten. Water zal snel van het oppervlak afbladderen. Werkt prima op alle voertuigen inclusief auto's, vrachtwagens, boten, vliegtuigen, stacaravans en motorfietsen. De eenvoudigste manier om uw voertuig te reinigen, te laten stralen en te beschermen met een emmer en slang!

 

16. oz = 473 ml

1 gallon = 3785 ml

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
3D Car Care Spider-Cut Finish 3,5"

Spider-Cut Finish 3,5"

€11,95 €9,95
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies