Geen producten gevonden...
3D Car Care

3D Car Care - AAT 502 Finishing Polish

Merk: 3D Car Care
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

OP=OP!

 

3D AAT Finishing Polish is het waard om enthousiast over te worden. Deze finish polish levert een lange, soepele polijstcyclus die je van oor tot oor laat grijnzen tegen de tijd dat je klaar bent met je eerste sectie pass. Geformuleerd met behulp van Adaptive Abrasive Technology (AAT), is 3D AAT Finishing Polish in staat om lichte swirls, hologrammen en maring uit de lak te verwijderen en toch een perfecte afwerking te leveren. 3D AAT Finishing Polish is siliconen vrij en veilig voor de body shop.

AAT Finishing Polish is net zo gemakkelijk, zo niet gemakkelijker af te vegen dan de meeste high-end carnauba pasta's. De Finishing Polish laat geen strepen of vlekken achter!

AAT Finishing Polish is zo geconcentreerd dat u niet eens uw polijst pad hoeft te primen. Drie druppels ter grootte van een dubbeltje zijn meer dan genoeg product om de hele kap van een kleine sedan te finishen.

 

Formaat:

  • 8.oz = 236,58ml
  • 32.oz = 946,35ml

 

 

Product foto is de 32 oz. fles!

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies