Geen producten gevonden...
AutoGlanz

AutoGlanz - Infinite All Purpose Cleaner

Merk: AutoGlanz
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Bij het uitvoeren van een poetsbeurt is er één product waar je gewoon niet zonder kan, een hoge kwaliteit APC All Purpose Cleaner. Een product dat sterk verdund kan worden om op deze manier te helpen bij iedere schoonmaakbeurt. Een All Purpose Cleaner waar je echt waar krijgt voor je geld, waardoor de All Purpose Cleaner van Autoglanz de ideale interieurreiniger maakt.

 

Wanneer je nu een professional bent die dag in dag uit autos reinigt of wanneer je een weekend hobbyist bent met een grote passie voor detailing, de Autoglanz All Purpose Cleaner is een "must have" voor iedereen!

 

De mogelijkheden zijn oneindig, gebruik deze APC voor het reiniger van: tapijt, stof, rubber en kunststoffen, maar ook voor het reinigen van de buitenkant van het voertuig denk aan: Motorcompartiment,wielkassen, deursponningen, banden en zelfs cabrio daken. Deze zeer geconcentreerde All Purpose Cleaner van Autoglanz is echt een Must Have!!

 

Autoglanz Infinite APC is veelzijdig, super geconcentreerd, en niet bijtende All Purpose Cleaner die veilig te gebruiken is op verschillende oppervlakken waaronder gevoelige legeringen. Bij het gebruik van de Inifite voor het zwaar ontvetten van het motorcompartiment of de zware vlekken kan de Inifite worden verdunt tot 1:10. Bij lichte vervuiling van hard plastic en interieur kan de Infinite worden verdunt tot 1:200 terwijl het de sterke reiniging blijft behouden.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
AutoGlanz Bug Off

Bug Off

€9,95
AutoGlanz Piste Foam

Piste Foam

€9,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies