Geen producten gevonden...
AutoBrite Direct

Autobrite - Bucket + Grit + Seal

Merk: AutoBrite Direct
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

De nieuwe Autobrite Direct Detailing Bucket Set wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om je auto veilig te wassen en die wervelingen op afstand te houden! 
Een sterke 20 LT Heavy Duty-emmer samen met onze Dirt Guard en het waterdichte Gamma-seal deksel geven u een compleet veilig wassysteem voor uw auto.

De AD Detailing Bucket, de Dirt Guard en ons Gamma waterdichte deksel zijn echt iets speciaals en de perfecte aanvulling op uw Autobrite detailing collectie!
Onze nieuwe 20 liter Detailing-emmers zijn gemaakt van hoogwaardig, heavy-duty polyethyleen plastic samen met een sterke roestvrijstalen handgreep. . 
Onze nieuwe Gamma Seal waterdichte deksel zorgt voor een goede afdichting bij het transporteren van vloeistoffen en is ook nog eens een goede zitplaats om te detailen!
De nieuwe AD Detailing Bucket Set onderscheidt zich van de massa met het nieuwe opvallende, premium AD-logo en de rode deksel en grit, onze Detailing Bucket Set is degene die je moet hebben bij het wassen van uw auto!!

  • Heavy duty detailing bucket
  • Complete set met gamma seal waterdichte deksel
  • Rode Grit
  • Gezeefdrukte AD logo op de emmer
Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
AutoBrite Direct Banana Shampoo

Banana Shampoo

€11,95
AutoBrite Direct Essential Detailing Kit

Essential Detailing Kit

€99,95 €89,95
AutoBrite Direct DBS Brush Set

DBS Brush Set

€17,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies