Geen producten gevonden...
AutoBrite Direct

AutoBrite - Carbanuba Banana Scented Wet Wax 500ml


Wax

Merk: AutoBrite Direct
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

Cabanuba is een banaan geurende crème wax.

Gemaakt met alleen de beste ingrediënten, met meer carnaubawas dan je kunt dromen, luxe montane was en microkristal wax.

U bent vrijwel gegarandeerd een warme, zachte gloed op je lak.

De hydrofobe eigenschappen zodat water er zo af glijdt, net als uitglijden op een bananenschil, en biedt een hoog niveau van bescherming.

Heeft een diepere glans of extra bescherming. 

Als de eerste laag goed is ingetrokken kunt u het overtollige weg halen met een schone microvezel doek, een tweede laag is mogelijk.

 

Aanbrengen:

 

Zorg dat de oppervlakken zijn volledig schoon, doe een kleine hoeveelheid Carbanuba een zachte applicator pad en verwerk deze in kleine cirkels om overal een goede dekking aan te brengen.

Met de schone vinger kunt u een streep trekken van 3a5cm, blijft er niets achter dan kunt u de wax verwijderen met een schone microvezel doek zodat er een mooie glans ontstaat.

Een tweede laag indien gewenst voor een diepere glans en verbeterde levensduur, herhaal hierbij de zelfde stappen: een kleine hoeveelheid op de applicator, met ronddraaiende beweging aanbrengen, na het drogen de swipe test met de vinger en als er niets achter blijft kunt u de rest verwijderen met een schone microvezel doek.

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies