Geen producten gevonden...
BD Clean

BD Clean - Lance Sealant 500ml


25% korting Lak sealant

Merk: BD Clean
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

BD Clean Lance Sealant is de ultieme paint bescherming, is zodanig dat het kan worden gebruikt op alle soorten kleuren en verschillende lakken.

Hoge kwaliteit synthetische vloeibare kit geeft uw auto een hoogglans diepgaande afwerking, terwijl het ook een sterke bescherming aanbied op lak, velgen en afscherming tegen UV-schade, zure regen, andere hardheid van de elementen en de dagelijkse weg vuil, waaronder insecten en gruis.

BD Clean Lance kit is gemaakt om de hoogste kwaliteit en met de beste ingrediënten, waardoor het een sterk en krachtig, en ook snelwerkende formule die een hoog niveau van bescherming biedt. Het is heel eenvoudig aan te brengen en als je eenmaal deze sealant hebt gebruikt om een ​​laag van bescherming toe te voegen aan uw voertuig.

 

Toepassing:

  • Begin met het geven van uw auto een goed schoon, doe een voorwas om zich te ontdoen van alle verliezen vuil en grime met betrekking tot uw auto en dan gebruik maken van een goede shampoo om uw auto grondig te wassen, het wegwerken van alle resterende vuil en andere lelijke dingen zoals uitwerpselen van vogels en insecten, om uw auto brandschoon.
  • Zodra uw auto is schoon is, giet 30 ml van de lans kit in uw snowschuimlans en voeg water toe tot deze vol is. Spuit op de auto met behulp van de lans, laat gedurende 3 minuten en daarna afspuiten met water.

 

500ml

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Waxedshine Aquaboost Sio2

Aquaboost Sio2

€23,95
Waxedshine Aquabead

Aquabead

€17,95
Waxedshine ENVO QD+

ENVO QD+

€15,95
AutoBrite Direct Project 32 Sealing

Project 32 Sealing

€18,95 €16,95
AutoBrite Direct Ultraslick

Ultraslick

€39,95
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies