Geen producten gevonden...
Bigboi

BigBoi - Blowr Buddi


Pre order!

Merk: Bigboi
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 3-5 werkdagen

De Bigboi BlowR Buddi is ontwikkeld en ontworpen om het beste droogresultaat te kunnen behalen zonder krassen. Door het contactloos drogen met behulp van lucht wordt de kans op krassen volledig uitgesloten. De Bigboi Buddi is een uiterst compacte blower voor iedereen die een betaalbare maar kwalitatief goede droogoplossing zoekt.

Het drogen van velgen, kieren, grills en andere moeilijk bereikbare plekken wordt met de BigBoi BlowR wel heel gemakkelijk. Een volledig droog resultaat in de meest moeilijke gevallen zorgt ervoor dat waterdruppels en waterstraaltjes op de lak voorkomen worden. Kalkvlekken door druppels achter de spiegelkappen of uit kieren is dan ook verleden tijd.

De BlowR Buddi blaast warm gefilterd lucht met een verstelbare windsnelheid van 72km/h tot wel 220km/h. De Bigboi Temperature Technology (BTT)  zorgt er daarnaast voor dat lucht met een temperatuur van 25 graden geblazen wordt.

De Bigboi Buddi is voorzien van een 1000 watt motor die 1,4pk genereerd.


Inhoud:

1x Big Boi Blower Buddi
3x Spuitmond
1x Filter

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Lars Limited Wax Kit

Limited Wax Kit

€79,95 €70,95
EZ Car Care EZ Bucket Deal

EZ Bucket Deal

€125,14 €114,95
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies