Geen producten gevonden...
AutoGlanz

AutoGlanz - Bubblicios Shampoo 1L

Merk: AutoGlanz
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De Autoglanz Bubblicios is alles wat je verwacht van een autoshampoo. Hij schuimt, is lekker glad en daarbij is de shampoo LSP veilig (last layer protection). Dit wil zeggen dat bij het gebruik van deze shampoo bestaande lagen wax of sealant niet worden aangetast, er word zelf een extra laagje wax aangebracht!

 

De naar bubbelgum geurende shampoo schuimt voortreffelijk en is makkelijk aan te brengen. En verwijderd op een veilige manier al de vuiligheid van het oppervlak. De ingebouwde reinigings stoffen verkleinen de kans op marring met hun zeer complexe opbouw

 

Bubblicios is ontwikkeld om verontreiniging te weren van het oppervlak waardoor het risico op vervuiling tijdens het wassen verminderd wordt.

 

Autoglanz Bubblicios shampoo bevat natuurlijke carnauba wax waardoor het een perfecte shampoo is voor de onderhouds wasbeurten.De shampoo verbetert de glans van de lak en voegt bescherming toe aan bestaande wax en sealant lagen zonder deze te beschadigen.

 

De shampoo biedt niet alleen briljante schoonmaak kracht maar ook de eigenschappen van een carnauba wax. Bubblicios kan worden verdunt naar 1:250, waardoor je maar een paar dopjes per emmer nodig hebt voor de dagelijkse wasbeurten.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
ScratchShield  Wash/Rinse

Wash/Rinse

€37,90 €34,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies