Geen producten gevonden...
Autoglym

Autoglym - Bumper & Trim Gel 325ml

Merk: Autoglym
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Een rijke gel die onmiddellijk alle externe ongelakte plastic en rubberen oppervlakken beschermt, en hun originele diepe kleur teruggeeft.

De ongelakte externe plastic en rubberen oppervlakken van uw auto kunnen na verloop van tijd van diep zwart naar bleek grijs verkleuren. Bumper- & Sierlijstgel (Bumper & Trim Gel) herstelt de oorspronkelijke kleur en laat een glanzende, waterafstotende dunne laag achter.

De gel bevat geen kleurstoffen en kan dus worden gebruikt om alle ongelakte plastic oppervlakken hun oorspronkelijke kleur terug te geven.

Gebruik op extern plastic, vinyl en rubber, inclusief gegoten plastic bumpers, grilles, behuizingen van spiegels, sierlijsten, wielkappen, portier handgrepen, vinyl daken, rubberen bumpers, spoilers en spatlappen.

 

Gebruiksaanwijzing:

 

  1. Schud goed en breng aan op een droog, schoon oppervlak met behulp van een Applicator
  2. Wrijf goed om een gelijkmatige coating te garanderen. Breng het product aan met een klein penseel om complexe grilles te behandelen.
  3. Wrijf resterend product af met een schone microvezeldoek om uitlopen bij vochtig weer te voorkomen. Bumper- & Sierlijstgel (Bumper & Trim Gel) is niet schadelijk voor de lak; veeg resterend product gewoon weg met een doek.

 

Tip: Bumper- & Sierlijst gel (Bumper & Trim Gel) kan tijdens de winter ook worden gebruikt op portier afdichtingen, om te voorkomen dat deze vastvriezen.

 

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies