Geen producten gevonden...
Carchemicals

Carchemicals - Carpet Brush

Merk: Carchemicals
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

Grey:

Dit is een Light duty tapijtborstel en is het beste gebruikt voor gevoelige materialen zoals tapijten, stoffering en stoelen. Deze borstel is ontworpen voor het zacht schrobben van gevoelig tapijt en stoffen zoals vintage mohair, wol en katoen. De borstelharen zijn stijf genoeg om vlekken en vuil weg te schrobben, maar zacht genoeg om geen delicate stoffen te beschadigen. De hoge snelheid rotatie van de boor gecombineerd met premium zachte borstels liften en trekken gemakkelijk vlekken uit stof, stoffering en tapijt. U kunt deze borstel ook op leer gebruiken om snel diep schoon te maken met een geschikte lederreiniger.

 

Yellow:

Dit is een Medium duty tapijtborstel en wordt het beste gebruikt voor intensief reinigen op alle tapijten en zwaardere stoelzitbekleding. De borstels zijn stijf genoeg om oude vlekken te verwijderen. De hoge snelheid rotatie van de accuboormachine gecombineerd met de hoogste kwaliteit premium zware borstel liften en trekken gemakkelijk vlekken uit stoffen, stoffering en tapijt. 

Deze borstel kan ook gebruikt worden op tegels in badkamers en douches. Gebruik deze zware borstel bij het verwijderen van zwaar vet, vuil, schimmel en meer.

In tegenstelling tot andere bekledingsborstels op de markt, kan deze borstels gebruikt worden met een draadloze boormachine of zelfs een dual action machine.

 

Red:

Dit is een zeer zware tapijtborstel en is bedoeld voor intens schrobben van duurzame tapijten en harde oppervlakken. De borstels zijn stijf genoeg om oude vlekken te verwijderen. De hoge snelheid rotatie van de accuboormachine gecombineerd met de hoogste kwaliteit premium zware borstel liften en trekken gemakkelijk vlekken uit stoffen, stoffering en tapijt.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies