Geen producten gevonden...
CarPro

CarPro - Wash Box

Merk: CarPro
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

Carpro Wash Box is perfect voor een gecoat voertuig!

 

CarPro Reset

Reset breekt op krachtige wijze wegvervuiling af terwijl deze mild is het voor het te behandelen oppervlak. Doordat de shampoo zeer goed schuimt, ervoor zorgt dat de washmitt gemakkelijk over de lak glijdt en een prima mengverhouding heeft is dit een uitstekende en economische shampoo.

CarPro Hand Wash Mitt

De CarPro Hand Wash is gemaakt van een volle "twin microfiber mix" waarmee de lak veilig kan worden gewassen. De synthetisch microfiber blend is zo gemaakt dat vervuiling van de lak wordt verwijderd en diep in de vezel wordt opgenomen zodat deze niet over de lak kan krassen. Hiermee is het krasvrij wassen op zelfs delicate lakken mogelijk.

Carpro Dhydrate

De CarPro Dhydrate towel is een droogdoek voor het streep- en krasvrij drogen van je voertuig. De Dhydrate droogdoek is speciaal ontwikkeld om maximaal water op te kunnen nemen wanneer deze over de lak glijdt.

Carpro Elixir

CarPro Elixir is een High Gloss Quick Detailer die een geweldig gebruiksgemak combineert met de hoogglans én hydrofobe eigenschappen van de keramische technologie. CarPro Elixir is absoluut een fenomenaal product met een geweldige glans, diepte en hydrofobe eigenschappen die tot wel weken merkbaar blijft.

Carpro 2Face

De CarPro 2 Face Microfiber is de ideale doek voor vele werkzaamheden. Gebruik de 2Face towel voor het afnemen van diversen producten.

Inhoud Carpro Wash Box:

1x Reset shampoo 500ml
1x CarPro Hand Wash
1x CarPro Dhydrate towel 50x55cm
1x CarPro Elixir 500ml
1x CarPro 2 Face towel

 

Tip:

  • Gebruik 2 emmers + Grits.
  • Foam je voertuig voordat je begint met het was proces.
Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
ScratchShield  Wash/Rinse

Wash/Rinse

€37,90 €34,95
CarPro CQuartz UK 3.0

CQuartz UK 3.0

€59,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies