Geen producten gevonden...
AutoBrite Direct

Autobrite - Ceramic Shield Magiseal 500ml

Merk: AutoBrite Direct
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

MagiSeal schuimlanscoating is een op water gebaseerd ceramisch geïnfuseerd product dat speciaal is ontwikkeld voor hogedruk toepassing met behulp van een schuimlans. Dit product voegt een duurzame beschermingslaag en hydrofobiciteit toe aan de lak van uw auto. Aanbrengen met de foamlance, afspoelen, drogen, zo eenvoudig is het!
MagiSeal kan worden gebruikt op een voertuig zonder bescherming als een op zichzelf staand product of als onderdeel van een onderhoudsregime met andere ceramische producten.

 

Wat is Magiseal:

 

MagiSeal is een op water gebaseerde hydrofobe coating doordrenkt met ceramische eigenschappen en functionele polymeren om de hechting aan het voertuig oppervlak te bevorderen, waardoor een duurzame beschermende laag met een hoge mate van hydrofobiciteit wordt gecreëerd. Speciaal ontworpen voor toepassing door middel van een schuimlans.

 

Kan ik MagiSeal gebruiken in plaats van een wax of kit om mijn auto te beschermen?

 

Ja dat kan. MagiSeal biedt een passend beschermingsniveau wanneer het regelmatig wordt toegepast. Overweeg echter voor een langere bescherming om ceramische hybride wax te gebruiken.

 

Kan ik dit product gebruiken bovenop de bestaande bescherming?

 

Ja MagiSeal is geschikt voor gebruik op bestaande wassen, sealants en keramische coatings en wordt aanbevolen als onderhoudsproduct bij het gebruik van ceramische hybride wax.

 

Kan ik een ongebruikt product bewaren voor mijn volgende wasbeurt?

 

We raden af ​​om het product te bewaren nadat het is verdund. We raden aan om voor elk gebruik de juiste hoeveelheid product te maken.

 

Hoe lang laat ik MagiSeal curen?

 

MagiSeal heeft geen cure tijd nodig, het moet worden aangebracht en vervolgens onmiddellijk worden gespoeld.

 

  • Laat het product NIET op het voertuig drogen
  • NIET aanbevolen voor Cabrio soft tops of motorfietsen.
  • 100ml Magifseal op 400ml water/ 200ml Magiseal op 800ml water (maak niet teveel product aan!)

 

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies