Geen producten gevonden...
AutoBrite Direct

Autobrite - Ceramic Shield Wax Applicator

Merk: AutoBrite Direct
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

Hoogwaardige applicator van microvezel die perfect in ons assortiment keramische schermen past. Ideaal om te gebruiken met onze Ceramic Ultra Spray Wax maar het kan ook gebruikt worden om andere AD polish waxen, kitten en verbanden aan te brengen.

De zachte microvezelstof bedekt het schuimkussen en levert precies de juiste hoeveelheid product gelijkmatig op het oppervlak zonder de spons te verzadigen of product te verspillen. Met de juiste hoeveelheid druk en volledig vlak op het oppervlak, leveren onze keramische schild microvezel applicators keer op keer de beste resultaten!

 

Onderhoud instructies:

 

Week de keramische applicators vooraf in de Autobrite Clean Towels microvezel reiniger met warm water en maak ze indien nodig schoon, was ze niet in de wasmachine, dit kan een mogelijke misvorming van het product veroorzaken. Gebruik bij sterke vervuiling een padborstel om het schoonmaken te vergemakkelijken. Als je deze hebt gebruikt met een product op siliconen basis, breng dan de Autobrite  Just The Tonic teer- en lijm verwijderaar aan om de siliconen af ​​te breken en was ze vervolgens op de normale manier zoals hierboven. Droog ze na reiniging aan de lucht.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
AutoBrite Direct Carbanuba Wet Wax

Carbanuba Wet Wax

€21,95 €18,95
AutoBrite Direct Seal & Protect

Seal & Protect

€31,95 €27,15
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies