Geen producten gevonden...
IGL Coatings

IGL Coatings - Coating Pakket

Merk: IGL Coatings
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Inhoud pakket:

 

  1. Ecoclean Poly 30ml coating 1 jaar
  2. Igl Ecoclean Wash
  3. Igl Ecoclean Glass Cleaner
  4. Igl Ecoclean Interior

 

IGL Coatings Ecocoat Poly is een ceramische coating speciaal voor je lakwerk. De coating geeft een kraswerende en zelfreinigende laag van 8h. De duurzaamheid is maar liefst tot 2 jaar. Voor je de poly coating aanbrengt dien je te zorgen dat je het lakwerk goed voorbereid, voor het ontvetten van de lak zit de IGL Coatings Precoat in het pakket. Gebruik deze ook voor een duurzaam resultaat van de coating.

 

Breng de toegevoegde IGL Coatings Premier ook aan nadat de coating een nacht gecured heeft, de coating heeft namelijk dan nog ongeveer een week nodig om 100% uit te harden. De premier geeft in deze week de extra bescherming tegen invloeden van buitenaf.

 

Dit is een extreem eenvoudige coating om aan te brengen en om weer af te nemen!

 

Breng hem in een koele omgeving aan (niet in de volle zon)
neem de coating na 5 minuten cure af.
zorg dat daarna de auto 2 uur niet in aanraking komt met water/apc/krachtige reiniger ivm uitharden.

 

Voor het beste resultaat is het het beste om de auto daarna 14 dagen niet te wassen ivm het volledig uitharden van de coating.

 

Kit bestaat uit:

 

  • IGL Coatings Ecocoat Poly 30ml
  • 1 applicatie doekje
  • 1 applicatie blok
  • 1 Manuel
  • IGL Premier 100ml
  • IGL Precoat 100ml

 

 

IGL Coatings Ecoclean Wash is een natuurlijk en krachtige PH neutrale shampoo voor het reinigen van de autolak, en het onderhouden van gecoat lakwerk. De shampoo is sterk geconcentreerd en geeft mooi schuim.

 

Gebruik de shampoo 1 op 100 met water, was de auto altijd met het 2 emmer system om zo de kans op waskrassen en swirls te minimaliseren. zorg na het wassen dient je de auto altijd af te drogen om kalkplekken en waterspots te voorkomen.

 

 

IGL Coatings Ecoclean Glass is een natuurlijke, streepvrije en krachtige glasreiniger die zeer goede helderheid bied van het glas. Het is een krachtige reiniger gebaseerd op plantextracten en natuurlijke mineralen voor het makkelijk verwijderen van vingerafdrukken, vetachtige vlekken, en insecten.

 

Het beste kun je de reiniger op een goede glasdoek sprayen en daarna de ruit ermee afnemen, zo voorkom je nevel over de rest van je auto.

 

IGL Coatings Ecoclean Interior is een natuurlijke en krachtige reiniger, voor vlekken in stoffen bekleding en vloer bedekkingen, Interior is ook te gebruiken in een extractor.
Spray Interior op de vlek en werk in met een borstel hierna is het verstandig nog te spoelen met water.

 

Om de de stof te beschermen tegel vuil en vlekken kun je na een goede reiniging eventueel de IGL Coatings Ecoclean fabric gebruiken.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
IGL Coatings Ecoclean Iron

Ecoclean Iron

€25,95 €21,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies