Geen producten gevonden...
Scangrip

Scangrip - Colour Match Kit 2Nd Generation


4 Lampen In Luxe Koffer

Merk: Scangrip
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

SCANGRIP Colour Match 2nd Generation is een gloednieuwe reeks van kleurmatch werklampen. De eerste reeks van zijn soort in de wereld. Door de speciale LED’s zijn deze werklampen perfect voor alle verf-, polijst-, reinigings- of voorbereidende werkzaamheden.


De LED’s in de Scangrip Colour Match serie zijn zo ingesteld dat ze nauw aansluiten op het daglicht. Dit geeft de gelegenheid om te vertellen of verfwerkzaamheden perfect zijn afgestemd op de bestaande kleur. Verder worden hologrammen en andere fouten duidelijk zichtbaar.

 

Scangrip Multimatch 2 CRI LED Inspectielamp:

De Multimatch 2 is krachtiger t.o.v. zijn voorganger en heeft naast de 5 standen voor lichtsterkte ook 2 verschillende standen voor licht temperaturen: 4500k en 6500k. De 4500k stand is perfect voor lichte oppervlakken zoals witte en zilveren lak en de 6500k is voor donkere lakken.De ingebouwde accu gaat 2 uur met op de hoogste stand en tot wel 7 uur op de lagere stand. Dankzij de meegeleverde kabel is het ook mogelijk om de lamp aan te sluiten op het lichtnet voor continu verlichting.

 

Scangrip Colour Match SunMatch 2:

De SUNMATCH 2 is krachtiger t.o.v. zijn voorganger en heeft 2 verschillende standen voor licht temperaturen: 4500k en 6500k. De 4500k stand is perfect voor lichte oppervlakken zoals witte en zilveren lak en de 6500k is voor donkere lakken.Sterke ingebouwde magneet en draaibare haak om eenvoudig te kunnen plaatsen en voor een optimale verlichting. De kop van de lamp is flexibel en kan 180 graden draaien.

 

Scangrip I-Match 2:

De Scangrip I-MATCH 2 is een handige hoofdlamp voor goede verlichting tijdens het detailen. Geeft perfect licht tijdens het polijsten of bijvoorbeeld als je een interieur aan het detailen bent.De Scangrip Matchpen is een handige kleine inspectielamp voor het inspeceteren van de lak na het polijsten of het controleren van de kleurechtheid van een overgespoten paneel dankzij de Ultra High CRI LED.

 

Scangrip Matchpen Inspection Light:

De Scangrip Matchpen is een handige kleine inspectielamp voor het inspeceteren van de lak na het polijsten of het controleren van de kleurechtheid van een overgespoten paneel dankzij de Ultra High CRI LED.

De Matchpen heeft een werktijd van 2 uur en 300-4000 lux (op 50cm afstand). Werkt op 2 AAA batterijen, deze worden meegeleverd. Past gemakkelijk in een vest- of broekzak.

 

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies