Geen producten gevonden...
GL

GL - Desire Quick Detailer 500ml

Merk: GL
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

GL Desire Quickdetailer is de oplossing om uw voertuig terug te brengen naar de status van een auto in de showroom. Zeer eenvoudig in gebruik, geeft een diepe wetlook finish en heeft een waterafstotende werking. Te gebruiken op verf, metaal, kunststof en rubber.

GL Desire Quickdetailer creëert de ultieme diepe glans en tegelijkertijd een hydrofobe bescherming van het oppervlak en verhoogt tegelijkertijd de beading, zelfs op niet-verzegelde gelakte oppervlakken.

Het is essentieel om direct zonlicht tijdens het aanbrengen te vermijden. Doe 2 - 3 sprays op een zachte microvezeldoek en breng spaarzaam en zonder druk in cirkelvormige bewegingen aan op de te behandelen oppervlakken. Na een korte inwerktijd kort uitpoetsen met een nieuwe/andere microvezel doek.

 

Gebruik:

 

  1. Vermijd ten koste van alles direct zonlicht tijdens het aanbrengen. Enkele sprays op een zachte microvezel doek aanbrengen en spaarzaam zonder druk in cirkelvormige bewegingen op de te behandelen oppervlakken aanbrengen.
  2. Even laten drogen.
  3. Gebruik een andere microvezeldoek om uit te poetsen. We raden aan wegwerphandschoenen te dragen.
Geen reviews gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies