Geen producten gevonden...
3D Car Care

3D Car Care - Eraser Water Spot Remover 16 oz.

Merk: 3D Car Care
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

3D Eraser Water Spot Remover is de snelle en gemakkelijke manier om water en kalk vlekken te verwijderen voordat ze de lak van uw auto beschadigen. Deze niet-schurende, dikke gel verwijdert snel watervlekken! U kunt 3D Eraser Water Spot Remover gebruiken op lak, glas, chroom en alle andere harde buitenoppervlakken. 3D Eraser Water Spot Remover is biologisch afbreekbaar.

 

3D Eraser Water Spot Remover bevat een sterk zuur mengsel dat de harde mineralen verzacht die door hard water zijn afgezet. Als je ooit naast een sproeier hebt geparkeerd, weet je wat een moeizame taak watervlekken kunnen zijn om volledig te verwijderen. Houd een fles 3D Eraser Water Spot Remover bij de hand voor noodsituaties.

 

3D Eraser Water Spot Remover werkt geweldig op gelakte afwerkingen, glas en chroom. Veeg het gewoon op het getroffen gebied en spoel het af - het wordt niet veel eenvoudiger dan dat. Je zult versteld staan als de watervlekken voor je ogen verdwijnen.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies