Geen producten gevonden...
3D Car Care

3D Car Care - Express Wax One Step Liquid Wax 16 oz.

Merk: 3D Car Care
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Deze vloeibare wax in één stap geeft glans en bescherming en laat geen poeder resten of strepen achter. Express wax kan zelfs worden gebruikt op half natte auto's in de volle zon.

Dit is een snelle wax om je een paar weken een mooie glans en goede bescherming te geven. Schud het voor gebruik. Express Wax bevat olie en emulgatoren om de wax snel op het oppervlak te spuiten. Zorg voor een goede dekking. Neem een ​​schone microvezeldoek en verwijder de overtollige wax van het oppervlak.

Het is een snelle en gemakkelijke manier om je een mooie diepe glans te geven en het is een zeer goede bescherming voor een paar weken.

One step vloeibare wax. Kan worden gebruikt op conventionele of blanke lakken. Laat geen buffervlekken, poederresten of strepen achter op zwarte auto's. Verbergt swirls en lichte krasjes. Kan worden gebruikt onder de zon en op halfnatte auto's die uit een wasstraat komen.

3D Express Wax is de eenvoudigste manier om uw auto af te sluiten van schadelijke stoffen en biedt tegelijkertijd een ongelooflijke glans en gladheid van het oppervlak. Gebruik 3D Express Wax om glans te herstellen voor eentraps- of blanke lakverven door het oppervlak aan te vullen met hydraterende oliën. Deze snelle wax kan worden gebruikt op verf, glas, verlichting en wielen om een ​​onzichtbare beschermende barrière te vormen. Je kunt het zelfs zien als een booster voor je bestaande wax of sealant, maar het kan ook gebruikt worden als een stand-alone beschermer.

Deze handige wax is veilig voor trimmen. Bevat speciale polymeer schuurmiddelen die ook sommige swirls en lichte krassen kunnen verbergen.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies