Geen producten gevonden...
ValetPro

ValetPro - Exterior Car Care Kit

Merk: ValetPro
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Exterior car care kits bevat een combinatie van valetpro producten, zorgvuldig geselecteerd om zowel de hobbyist als de professional een perfecte wasbeurt te bieden.

 

Inhoud:

 

  • Dragon's breath 500ml: Dragon’s Breath is een gespecialiseerde pH-neutrale remstof wielreiniger die reageert op  ijzerverontreiniging met een paars/rode bloeding te produceren.
  • Bug remover 500ml: bug remover is een eenvoudige en effectieve insecten remover. van voorruiten tot bumpers, eenvoudig spuiten met een hogedruk reiniger.
  • Glasreiniger 500ml: glasreiniger is een spectaculair eenvoudig maar effectief product dat is ontworpen om alles schoon te maken, van vogelvuil tot sigarettenrookvlekken en insectenplats. het heeft een uitstekend first-wipe succes en laat glas schoon en helder.
  • Geavanceerde poseidon-carwash 500ml: geavanceerde poseidon-carwash maakt gebruik van een speciale mix van anionogene oppervlakteactieve stoffen en polymeren om vuil gemakkelijk te verwijderen, terwijl er na het afspoelen een beschermende glansverhogende film achterblijft.
  • Mad wax, 250ml: mad wax is een pasta op basis van montan; we hebben in deze formulering zeer verfijnde montan waxen gebruikt die een haarscherpe glans behouden die lang meegaat.
  • Multifunctionele microvezeldoek: ze zijn van hoge kwaliteit geproduceerd en een onmisbaar item voor iedereen die een multifunctionele microvezeldoek nodig heeft voor zijn autotaken.
  • Een borstel: zacht borstel om sponningen, kiertjes en logo's te kunnen reinigen.
  • Een wax applicator: kwaliteit zacht schuim met dichte strakke cellen waardoor deze applicator dunne lagen was of verbandproduct kan aanbrengen.
Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
ValetPro Foamula One 1L

Foamula One 1L

€10,95 €9,95
ValetPro Drying Towel

Drying Towel

€11,95 €10,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies