Geen producten gevonden...
3D Car Care

3D Car Care - Final Touch Detailer 16 oz.

Merk: 3D Car Care
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Final Touch is het ultieme hulpmiddel dat u niet wilt vergeten wanneer u op weg bent naar de autoshow of tijdens een gewone rit. Het is die laatste hand vlak voordat een klantvoertuig wordt geretourneerd. Het geeft je die mooie heldere glans die je had voordat je het per ongeluk misschien met je vingers aanraakte, ongeacht het materiaal. Het is veilig voor glas en kan u die streeploze afwerking geven waar u naar op zoek bent zonder een wazig residu te veroorzaken. U kunt ook 3D Final Touch gebruiken als een reinigingsmiddel voor lichte stof- of regensporen zonder dat er wax op de lak zit. 3D Final Touch is perfect voor een allesreiniger en de geur is fantastisch.

 

Spuit het rechtstreeks op het oppervlak en net als 3D Waterloze Carwash met twee doeken, neem en veeg het vuil op en neem het droge en buff in de glans. Je zult het vuil zien op je eerste handdoek die we net van het glas hebben getrokken en nu heb je een mooie, schone streepvrije glans.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies