Geen producten gevonden...
Flagship® Center Vessem

Flagship® Center Vessem

PREMIUM LAK & GLASCOATINGS

 

IGL Coatings staat voor de beste kwaliteit. Alle producten worden door onszelf ontwikkeld en geproduceerd. Er wordt geen gebruikt gemaakt van vooraf gemodificeerde silica of geproduceerde producten door derde partijen, dit gehele proces van product ontwikkeling hebben we in eigen beheer. Hierdoor wordt garandeerd dat onze coatings van hoge kwaliteit en high solid zijn. Dit heeft ook betrekking op onze (consumenten)onderhoudslijn.

 

Onze coatings zijn laag in VOC,s of vrij van VOC's tevens REACH compliance en TÜV gecertificeerd.

 

Onze pro-coatings zijn enkel verkrijgbaar bij de door ons geselecteerde bedrijven. Deze bedrijven zijn, met de juiste kennis over de producten, getraind en gecertificeerd. 

 

 

WELKE COATING PAST BIJ U?

 

IGL COATINGS POLY 8H

Poly is onze instap coating. Ondanks dit is de Poly een duurzame Sio2 glascoating met 74% silica. Op deze coating zit een garantie van 1 jaar en de duurzaamheid is tot 2 jaar. Met IGL Coatings poly op uw auto blijft uw auto langer schoon, is makkelijker te wassen en zal een prachtige glans hebben. 

 

 

 

IGL COATINGS QUARTZ 9H

Met IGL Coatings Quartz heeft u een coatings op uw auto met 85% silica. Hierdoor zijn de kraswerende eigenschappen en duurzaamheid hoger als bij de Poly coating. Op Quartz zit een garantie van 2 jaar en de duurzaamheid is tot 3 jaar. Ook bij de quartz Coatings is uw auto langer en sneller schoon en u staat versteld van de glans die uw lak zal hebben.

IGL Coatings Quartz+ 9H

Met IGL Coatings Quartz+ heeft u een coating op uw auto met 85% silica. Maar bij de Quartz+ coating maken we gebruik van een extra topcoating. Hierdoor zijn de hydrofibische eigenschappen en duurzaamheid hoger dan bij de quartz coating. Op Quartz+ zit een garantie van 2 jaar en de duurzaamheid is tot 3 jaar. Bij de quartz+ Coating is uw auto nog langer en sneller schoon en u staat versteld van de extra glans die uw lak zal hebben. 

 

 

 

IGL COATINGS KENZO 10H

Onze high end oplossing voor de bescherming van uw lak. De Kenzo coating is een 2 componenten coatings met 100% silica. Door de 2 componenten hebben we het maximale uit deze coating kunnen halen. Uw lak wordt extreem hydrofobisch en de coating heeft een hardheid van maar liefst 10H. U krijgt daarom van ons 4 jaar garantie en de duurzaamheid is tot 5 jaar. 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies