Geen producten gevonden...
Infinity Wax

Infinity Wax - Fresh Interior 500ml


25% korting

Merk: Infinity Wax
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Breng Fresh Interior aan op de kunststof van uw auto voor een schoon en fris interieur dat net zo schoon aanvoelt als het eruit ziet. Fresh Interior kan direct op uw plastic of een doek worden gespoten om overspray op glas te voorkomen.

Fresh Interior is geschikt voor algemene reiniging van tapijt en textiel. Breng een ruime hoeveelheid op het getroffen gebied aan en schrob met een geschikte borstel of doek.

Fresh Interior heeft antibacteriële eigenschappen en een matte afwerking, waardoor uw interieur schoon en fris blijft.

 

Niet gebruiken op leer of suède.

 

Veiligheidsinformatie:

 

Alleen voor gebruik op kunststof, vinyl, textiel en tapijt in de auto. Vermijd contact met Lak en Glas. Niet van toepassing op blanke metalen afwerkingen. Pas Fresh Interior toe in een goed geventileerde omgeving.

Draag altijd handschoenen bij het gebruik van chemicaliën en vermijd contact met de blote huid. Als irritatie optreedt bij het gebruik van Fresh stop onmiddellijk en was het getroffen gebied met veel koud water en zorg voor voorzichtig schrobben. Fresh Interior kan irritatie van de ogen en luchtwegen veroorzaken. Sta altijd "uit de wind". Als Fresh Interior in de ogen komt, grondig spoelen met oogwasser. Buiten het bereik van kinderen houden! Neem bij inslikken contact op met uw plaatselijke hulpdiensten en wek braken niet op.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Infinity Wax Citrus Pre-Wash

Citrus Pre-Wash

€13,95 €10,46
Infinity Wax Rapid Detailer V4 Blue

Rapid Detailer V4 Blue

€14,95 €11,25
Infinity Wax Pure Shampoo

Pure Shampoo

€12,95 €9,75
Infinity Wax Finale Interior Dressing

Finale Interior Dressing

€14,95 €11,25
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies