Geen producten gevonden...
Meguiar’s

Meguiar's - Hybrid Ceramic Wash & Wax 1.42L + 0.24L

Merk: Meguiar’s
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Meguiar`s Hybrid Ceramic Wash & Wax

 

Extreme waterbeading en bescherming enkel door te wassen? Ja dat kan! Meguiar's Hybrid Ceramic Wash & Wax brengt 2 unieke vloeistoffen samen in 1 emmer die geweldige resultaten leveren tijdens het wassen! Hybrid Ceramic Wash (grote gedeelte fles) is een mix van gladde, langzaam schuimende oppervlakte-actieve stoffen die vuil optilt en verwijdert. Hieraan voeg je Hybrid Ceramic SiO2 Booster (kleine gedeelte fles) toe, dit is een waxtoevoeging die direct waterbeading en bescherming achterlaat. Door de combinatie van deze twee bestanddelen krijg je een glad en schoon oppervlak met waanzinnige waterbeading! 

 

  1. Bescherming en waterbeading
  2. 2 Unieke vloeistoffen
  3. Direct resultaat

 

Gebruik deze shampoo met de Meguiar`s Hybrid Ceramic Wash Mitt (ME X210200) voor optimaal resultaat. De oranje zijde van deze speciale Wash Mitt wordt gebruikt voor het wassen en met de grijze zijde wordt de SiO2 Booster verspreid over het oppervlak om zo de perfecte keramische bescherming te krijgen!

 

Gevarenaanduidingen (CLP):

  • H319 Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
  • H225 Licht ontvlambare vloeistof en damp.
  • H334 Kan bij inademing allergie- of astmasymptomen of ademhalingsmoeilijkheden veroorzaken.

 

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies