Geen producten gevonden...
Meguiar’s

Meguiar's - Hybrid Ceramic Wax 768ml

Merk: Meguiar’s
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Meguiar's Hybrid Ceramic Wax is een tijdsbesparende oplossing die een langdurige bescherming biedt.

Opspuiten, afspoelen en drogen en de auto heeft een waxbescherming! De auto hoeft na een wasbeurt dus dient niet afgedroogd te worden voordat er een wax bescherming aangebracht wordt. Meguiar’s Hybrid Ceramic Wax is een tijdsbesparende oplossing die een langdurige bescherming biedt.

Je vindt de geavanceerde SiO2-technologie in Meguiar's Hybrid Ceramic Wax. SiO2 werkt door uw auto te harden en te crosslinken om een vrijwel onbreekbaar oppervlak te creëren dat hecht aan het oppervlak van uw auto. Deze SiO2 keramische coating geeft uw auto een hoge hydrofobiciteit, wat betekent dat er water uit uw auto parelt. Dit is nuttig bij het voorkomen van watervlekken en maakt autorijden in het algemeen veiliger. SiO2 maakt het ook moeilijk voor chemicaliën om het oppervlak te penetreren, tenzij het opzettelijk wordt afgeschuurd, hierdoor kunt u details bijwerken, zelfs als toplaag over andere wassen, zonder de verzegeling te verbreken. Schadelijke UV-stralen komen niet overeen met de SiO2-verbindingen, omdat het oxidatie en kleurvervaging voorkomt.

 

Gebruiksaanwijzing:

 

  1. Was de auto met jouw favoriete autoshampoo.
  2. Nadat je de auto hebt afgespoeld en al het schuim van de auto is verwijderd, spuit je Meguiar's Hybrid Ceramic Wax op alle exterieur delen.
  3. Start met het afspuiten van het dak en gebruik een krachtige straal water om de auto af te spoelen. De kracht van het water zal het product verder verspreiden waardoor de gehele auto voorzien wordt van een hybride keramische beschermlaag.
  4. Droog de auto af met een hoogwaardige microvezel droogdoek zoals de Meguiar's Supreme Drying Towel.

 

In tegenstelling tot een wax hoef je dit product niet volledig dekkend aan te brengen. Het water waarmee je de auto afspoelt zal het product verder verspreiden over de lak.

Wanneer je Meguiar's Hybrid Ceramic Wax voor het eerst aanbrengt, sla dan stap 3 over (tweede keer afspuiten) en ga direct door met stap 4 (afdrogen). Maak hierbij gebruik van een schone en droge doek. Hiermee creëer je een fundamentele eerste beschermlaag die op deze manier goed hecht en extra beading geeft. Dankzij deze eerste beschermlaag kun je later extra bescherming aanbrengen door gebruik te maken van de "waxen terwijl je de lak afspuit" methode.

 

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies