Geen producten gevonden...
Kenotek

Kenolox 10 Desinfectie Middel


Ontsmetting

Merk: Kenotek
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Ontsmettingsmiddel voor oppervlakken op basis van melkzuur.

Kenolox 10 is een desinfectiemiddel voor oppervlakken, materialen en ruimtes (fogging) in de voedingsindustrie. Kenolox 10 is ook geschikt voor de desinfectie van oppervlakken in publieke ruimtes.

Kenolox 10 wordt gebruikt ter bestrijding van bacterien op plaatsen waar eet - en drinkwaren worden bereid , behandeld of bewaard , op oppervlakken die in contact kunnen komen met voedingsmiddelen . Kan echter ook gebruikt worden om bacterien in leefruimtes , bureaus en luchtingssystemen , airco's en andere installaties te doden .

Is gechikt voor het desinfecteren van tafels , werkbladen , apparatuur , alcoholbestendige transportbanden , snijplanken , toonbanken in supermarkten en slagerijen , alsook alles wat met handen wordt aangeraakt zoals deurklinken, stuur - en interieur van voertuigen , toetsenborden , bedieningspanelen van machines en toestellen .

Tip : voor het desinfecteren of ontsmetten van toetsenborden van computers kan men gebruik maken van een papieren poetsdoekje waarop Kenolox aangebracht wordt .

 

  • Inhoud: 10 Liter

 

Toelatingsnummer: 12017B - 15847N

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
IGL Coatings Ecoclean Interior 500ml

Ecoclean Interior 500ml

€15,95 €12,75
IGL Coatings Ecoclean Pure

Ecoclean Pure

€17,95 €14,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies