Geen producten gevonden...
Autoglym

Autoglym - Leather Cleaner 500ml

Merk: Autoglym
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

Een pH-neutrale formule die snel en veilig lederen autobekleding en imitatielederen oppervlakken reinigt.

Leder heeft een speciale reeks producten nodig om ervoor te zorgen dat het slijtvast is, maar dat chemisch gevoelige oppervlakken tegelijkertijd in perfecte staat blijven.

Lederreiniger (Leather Cleaner) laat uw stoel niet glanzen, maar geeft deze een natuurlijke matte afwerking. Het product bevat geen siliconen en andere maskerende middelen die uw interieur een onprettige uitstraling kunnen geven.

Leder verzorging is eenvoudig: stap 1 is reinigen, stap 2 is beschermen. Leder reiniger (Leather Cleaner) is een pH-neutrale oplossing die zachtjes reinigt en een natuurlijke, matte afwerking achterlaat, zodat het leder kan worden beschermd met Leder verzorgingsbalsem (Leather Care Balm).

 

Tip: Breng na het reinigen Leder verzorgingsbalsem (Leather Care Balm) aan om het leder soepel te houden en scheurtjes te voorkomen.

 

Leder reiniger (Leather Cleaner) is niet geschikt voor huishoudelijk leder.

 

Gebruiksaanwijzing:

 

  1. Stofzuig het interieur grondig met behulp van een zachte borstel om zoveel mogelijk stof en vuil te verwijderen.
  2. Schud goed en test op een kleine, onopvallende plek om te controleren op watervlekken en kleurechtheid.
  3. Spuit een klein beetje Lederreiniger (Leather Cleaner) op een microvezeldoek en breng zachtjes aan op het leder. Besteed iets meer aandacht aan plaatsen met vlekken en waar zich vuil heeft opgehoopt.
  4. Verwijder na 2 minuten de resterende reiniger (Leather Cleaner) door erover te gaan met een vochtige Hi-tech Aqua-Dry die u regelmatig spoelt in schoon water.
  5. Laat het oppervlak drogen voor een natuurlijke afwerking en bescherm het vervolgens met Leder verzorgingsbalsem (Leather Care Balm).

 

Alleen geschikt voor autoleder, niet geschikt voor niet-afgedichte lederen, suède of erg poreuze oppervlakken.

 

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies