Geen producten gevonden...
Rupes Bigfoot

Rupes Bigfoot - Mille Coarse Gel Compound 250ml

Merk: Rupes Bigfoot
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Rupes BigFoot Mille Coarse Compound is speciaal grof polijstmiddel dat ontwikkeld is voor de Rupes Bigfoot BigFoot Mille Gear Driven polijstmachine in combinatie met de Rupes BigFoot Mille polijstschijven. Dit grove Rupes BigFoot Mille polijstmiddel wordt gebruikt tijdens het polijsten en verwijderen van schuurkrassen tot P1500, diepe krassen en lakfouten uit iedere autolak. Deze grove compound uit de Rupes BigFoot Mille reeks, werkt perfect in combinatie met de Rupes BigFoot Mille blauw cutting pad.

Rupes BigFoot Mille Coarse Compound is een polijstmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor de Rupes BigFoot Mille Gear Driven polijstmachine. Deze direct aangedreven Rupes BigFoot polijstmachine benodigd deze speciale polijstpasta en dient gebruikt te worden in combinatie met de bijbehorende Rupes BigFoot Mille polijstschijven. Door deze BigFoot Mille polijstmiddelen te gebruiken, bent u verzekerd van een gegarandeerd geweldig resultaat en glanzende lak zonder krassen.

 

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies