Geen producten gevonden...
Rupes Bigfoot

Rupes BigFoot - Mille LK 900E Gear Driven Dual Action Polisher STN Kit

Merk: Rupes Bigfoot
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 3-5 werkdagen

RUPES LK900 BigFoot Mille polijstmachine is de nieuwe Dual Action Polisher van RUPES. RUPES LK900 polijstmachine is een direct aangedreven, Gear Driven Dual Action Polisher: een geforceerd excentrische polijstmachine en ontwikkeld om de kloof tussen de roterende en de orbital polishers te overbruggen.

 

RUPES LK900E-STN Polijstmachine Set bestaat uit de RUPES LK900E roterende polijstmachine zelf met 125mm steunschijf, 2 polijstmiddelen en 2 polijstschijven. Deze set bevat alle ingrediënten om direct van start te gaan met polijsten.

 

Over de RUPES LK900 direct aangedreven polijstmachine

 

In tegenstelling tot de excentrische BigFoot LHR polijstmachines waar de roterende beweging niet door de motor wordt aangedreven, is dat bij de RUPES BigFoot Mille wel het geval. De RUPES BigFoot Mille biedt een optimale balans tussen kracht en ergonomie! Krachtige defectverwijdering, veelzijdigheid en consistente prestaties. Hierdoor is de RUPES LK900E een planetaire polijstmachine die beschikt over een krachtige motor met een relatief laag toerental. Ondanks zijn krachtige 900 Watt motor, is deze machine stil, trillingsvrij en rustig om mee te polijsten.

 

Waarom de RUPES LK900E Mille polijstmachine kopen?

 

U vraagt zich wellicht af waarom u de RUPES LK900 planetaire polijstmachine zou kopen? Deze machine onderscheidt zich ten opzichte van de overige BigFoot polijstmachines, doordat deze machine een direct aangedreven polijstmachine is. Door de planetaire beweging ontstaat er meer warmte tijdens het polijsten maar beschikt de machine tevens over een uitslag tijdens het polijsten. Hierdoor kunt u diepere krassen en lakdefecten uit de lak verwijderen dan excentrische polijstmachines, maar door de excentrische uitslag creëert u geen hologrammen in de lak of verbrand u de lak.

 

 • De BigFoot Mille kan krachtiger polijsten maar is toch veilig genoeg zodat de lak niet kan verbranden.
 • De steunplaat draait met de klok mee voor snelle verwijdering van lakdefecten, gebruiksgemak en consistente prestaties.
 • Voorzien van een hoge koppelmotor, compact design, premium ergonomie en lichtgewicht behuizing
 • Voorzien van een speciaal door RUPES ontworpen motor die rechtsom draait voor een verhoogde controle en comfort.
 • De machine wordt geleverd met een extra lange 9 meter kabel zodat u efficiënter rondom de wagen kunt werken en het gebruik van een slanghaspel niet nodig is.
 • De snelheidsregelaar is electronisch geregeld waardoor de snelheid altijd gelijk is als er meer druk wordt uitgeoefend op de machine. Grote cijfers en duidelijk voelbare "klikjes" maken het bedienen van de BigFoot Mille nog eenvoudiger. De schakelaar is snelheids gevoelig wat inhoud dat half indrukken van de schakelaar ook half vermogen geeft van de bijbehorende stand van de snelheidsregelaar.
 • Met de progessieve schakelaar is het mogelijk om zeer geleidelijk het aantal toeren op te voeren zodat er nog preciezer kan worden gewerkt.
 • De schakelaar is als het ware een gaspedaal!
 • Voorzien van rubberen blokjes op de machine zodat deze veilig ondersteboven neergelegd kan worden zonder de machine te beschadigen. Zeker voor de kritische detailers die hun apparatuur netjes willen houden is dat een must!
 • De machine wordt standaard geleverd met een 125mm steunplaat maar andere steunschijven (bijvoorbeeld 150mm) met een M14 aansluiting passen ook deze machine.

 

Inhoud van het STN pakket:

 

 • BigFoot Mille LK 900E met 150mm steunplaat
 • Mille Coarse Polish 250ml
 • Mille Fine Polish 250ml
 • Blue Foam Coarse for Gear Driven Machines
 • Yellow Foam Pad Fine for Gear Driven Machines

  

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies