Geen producten gevonden...
Soft99

Soft99 - New Fusso Coat 12 Months Light Wax 200gr

Merk: Soft99
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De nieuwe verbeterde New Fusso Coat 12 Months! De nieuwe Fusso Coat 12 Months geeft dezelfde befaamde duurzaamheid en waterafstotendheid als de oude versie maar is makkelijker aan te brengen en ruikt veel minder sterk dan zijn voorganger.

De nieuwe formule bevat nog betere oliën om het aanbrengen gemakkelijker te maken en een compleet nieuwe oplosmiddelen geven een veel minder sterke geur en zijn beter voor het milieu. Door deze aanpassing is de prijs wel iets hoger dan de vorige versie maar nog steeds zeer schappelijk. Met een pot New Fusso Coat 12 Months kun je gemakkelijk 20-25 auto's behandelen mits op de juiste manier aangebracht.

New Fusso Coat 12 Months Wax is een wax op basis van fluorine polymeren en biedt extreme duurzaamheid en waterafstotende eigenschappen. Vult lichte lakimperfecties op en geeft een fraaie glans. Voor optimale duurzaamheid de lak eerst met detailklei behandelen en daarna met een lakreiniger of polijstmachine het lakwerk reinigen en voorbereiden voor New Fusso Coat.

 

  1. Werk op een schoon en correct geprepareerd oppervlak
  2. Breng een zeer dunne laag aan!
  3. Verdeel evenredig
  4. Laat 5-15minuten uitharden (afhankelijk van de temperatuur)
  5. Verwijder met een zachte microvezeldoek 
Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies