Geen producten gevonden...
The Car Parfum

The Car Parfum - Nr.4 - Exclusive Parfum Apple 100ml

Merk: The Car Parfum
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Nr.4

 

De perfecte geur Nr.4 is onze apple geur binnen onze geurlijn. Een verbazingwekkende geur die er voor zorgt dat je auto heerlijk lang bijzonder ruikt. Samen met Nr.5 & Nr.6 is Nr.4 de geur die het binnen ons assortiment het altijd super goed doet en zorgt voor verfrissing. Buiten deze drie geuren om, hebben wij een exclusive lijn met de geuren Nr.1, Nr.2 & Nr.3 . Deze parfums komen je qua geur mogelijk bekend voor. Wij zijn erg benieuwd of jij van een lekker fris ruikende auto wil genieten.

 

Hoe werkt het product?


Wij adviseren je om 3 of 4x op je vloermat voorin of achterin te sprayen. Wil je intensiever genieten van de geur in de auto dan kun je uiteraard vaker sprayen.

 

Deze geur wordt aangeboden in onze meest verkochte 100ml uitvoering en zit ook verpakt in de variatiebox. Alle parfumflesjes beschikken over een goede spraykop met dop. Deze dop zorgt voor een betrouwbare afsluiting van het flesje.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
The Car Parfum Nr.1 - Exclusive Paul 100ml

Nr.1 - Exclusive Paul 100ml

€29,95 €26,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies