Geen producten gevonden...
The Car Parfum

The Car Parfum - Nr.5 - Exclusive Parfum Fresh Cotton 100ml

Merk: The Car Parfum
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Nr. 5


Nr. 5 is in onze productlijn de Fresh Cotton geur. Een hele frisse geur die er voor zorgt dat je auto heerlijk lang ruikt en aan iedereen een prettig en aangenaam gevoel geeft. De parfums Nr. 5, Nr. 4 & Nr. 6  geur zijn binnen ons assortiment de parfumgeuren die voor een bijzondere verfrissing zorgen in de auto. Buiten deze drie frisse geuren om, hebben wij een exclusive lijn met de geuren Nr.1, Nr.2 & Nr.3 . Deze parfums komen je qua geur mogelijk bekend voor en met deze parfums laten wij jouw auto lekker ruiken!

 

Hoe werkt het product?


Wij adviseren je om 3 of 4x op je vloermat voorin of achterin te sprayen. Wil je intensiever genieten van de geur in de auto dan kun je uiteraard vaker sprayen.

 

Deze geur wordt aangeboden in onze meest verkochte 100ml uitvoering en zit ook verpakt in de variatiebox. Alle parfumflesjes beschikken over een goede spraykop met dop. Deze dop zorgt voor een betrouwbare afsluiting van het flesje.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
The Car Parfum Nr.1 - Exclusive Paul 100ml

Nr.1 - Exclusive Paul 100ml

€29,95 €26,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies