Geen producten gevonden...
Autoglym

Autoglym - Polar Seal 1000ml

Merk: Autoglym
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

Een beschermende, waterafstotende coating die snel en eenvoudig een hoogglans afwerking oplevert

Perfectie van bumper tot bumper, en dat allemaal met uw hogedrukreiniger. Met Polar-producten wordt autoverzorging puur plezier. Dát is waar Autoglym voor staat.

Polar Seal is een beschermende coating met een formule die speciaal ontwikkeld is voor toepassing via een hogedrukreiniger met een spuitpistool. Het laat een waterafstotende laag achter op de lak, die ervoor zorgt dat water op het oppervlak parelvormige druppels vormt, waardoor de auto sneller weer droog is. Gewoon op een schoon, nat voertuig sproeien, afspoelen en drogen, en er ontstaat een hoogglans afwerking.

 

Gebruiksaanwijzing:

 

  1. Controleer voordat u begint of de carrosserie en de wielen koel aanvoelen en niet direct in de zon staan.
  2. Wij adviseren om eerst een sneeuwschuim als Polar Blast te gebruiken om het vuil voorzichtig los te maken, en vervolgens met Polar Wash alle modder of vervuiling van uw lak te wassen.
  3. U heeft slechts een kleine hoeveelheid Polar Seal nodig. Giet maximaal 40 ml (vier volle doppen) in uw spuitfles en voeg dan minstens 200 ml water toe. Deze hoeveelheid gebruiksklaar product is normaal gesproken voldoende om uw voertuig te behandelen. Het gebruik van méér dan 40 ml biedt geen voordelen, want overmatige toepassing van het product kan het resultaat verslechteren.
  4. Spuit Polar Seal op het schone, natte voertuig en zorg er daarbij voor dat alle buitenoppervlakken bedekt zijn, maar breng het niet op de voorruit aan.
  5. Spoel uw auto goed af en droog hem, zodat een hoogglansafwerking ontstaat die door een waterafstotende coating wordt beschermd. De auto moet met een doek drooggemaakt worden en mag niet aan de lucht drogen, want dan kan het water vlekken achterlaten.
  6. Gebruik een Glass cleaner om de voorruit en de ruitenwisserbladen schoon te maken, zodat geen vegen kunnen ontstaan.

 

  • Wij raden aan om het product maximaal één keer per maand te gebruiken.
  • Polar Seal is niet geschikt voor gebruik op zachte daken van cabriolets.
  • Bewaar verdund product niet. Maak de spuitfles en de hogedrukreiniger na gebruik goed schoon met water.
  • Tip: gebruik droog doek voor een optimale afwerking.

 

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Autoglym Polar Blast

Polar Blast

€26,49
Autoglym Polar Wash

Polar Wash

€18,49
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies