Geen producten gevonden...
Gyeon

Gyeon - Q² CanCoat Non Aerosol 200ml

Merk: Gyeon
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

Spray eenvoudig op de bijgevoegde microvezel en veeg tot je volledige glans hebt bereikt. Zo eenvoudig is het om Q² CanCoat aan te brengen! Dit product biedt een uitstekende en duurzame coating op SiO₂-basis, die gemakkelijk aan te brengen is en tegelijkertijd duurzaam.

Het is waarschijnlijk de sterkste hydrofobe coating in deze vorm in ons assortiment en als je bedenkt dat Q² Pure het niveau erg hoog heeft gelegd, is dat een noemenswaardige prestatie. De contacthoek van een verse coating is meer dan 100º en wordt gecombineerd met een fantastische chemische bestendigheid.

Q² CanCoat aangebracht op de lak van uw auto geeft u een beschermende laag tegen UV-stralen, sterke chemicaliën, vogeluitwerpselen of strooizout en voorkomt ook oxidatie van de lak. Q² CanCoat behoudt de meeste van zijn hydrofobe en zelfreinigende eigenschappen tot wel 6 maanden / 10.000 km.

 

  • Extra glans en diepte
  • Langdurige bescherming
  • Eenvoudige, snelle applicatie
  • Extreem hydrofobisch

 

Gyeon CanCoat zal de lak en zijn kleur versterken, diepte toevoegen en een gladde finish achterlaten.

Het beschermt net zoals de andere Quartz coatings tegen UV, sterke chemicaliën, vogeluitwerpselen, zout en oxidatie. CanCoat behoudt zijn bescherming en waterafstotend effect 6maand of 10.000km lang.

 

Gyeon CanCoat V2 komt als set let 200ml product, 2 sprayers en een microvezeldoek.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Gyeon Q²M  Iron 1L

Q²M Iron 1L

€28,99
Gyeon Q²M  Bathe+ 1L

Q²M Bathe+ 1L

€37,99
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies