Geen producten gevonden...
Gyeon

Gyeon - Q² CanCoat Non Aerosol 200ml

Merk: Gyeon
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Gyeon Q2 CanCoat is een geavanceerde spray coating die een echte SiO2 bescherming aflevert zonder enige moeite. Het is een on/off product en werkt dan ook heel eenvoudig in vergelijking met andere spray sealants. Het voegt een extra glans en diepte toe aan iedere lak. 

CanCoat komt in een aluminium fles die een eenvoudige verneveling mogelijk maakt en er dus geen pad of spons nodig is om het product aan te brengen. Het product bevat heel weinig alcohol waardoor het niet snel verdampt.

Bovendien is het een echte quartz coating zoals de andere Gyeon producten en heeft de CanCoat dus ook gelijkaardige capaciteiten. De ongelooflijke zelf reinigende eigenschap en het parelend effect zien we ook hier terug. Het product is ook chemisch resistent!

 

  • Extra glans en diepte
  • Langdurige bescherming
  • Eenvoudige, snelle applicatie
  • Extreem hydrofobisch

 

Gyeon CanCoat zal de lak en zijn kleur versterken, diepte toevoegen en een gladde finish achterlaten.

Het beschermt net zoals de andere Quartz coatings tegen UV, sterke chemicaliën, vogeluitwerpselen, zout en oxidatie. CanCoat behoudt zijn bescherming en waterafstotend effect 6maand of 10.000km lang.

 

Gyeon CanCoat V2 komt als set let 200ml product, 2 sprayers en een microvezeldoek.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Gyeon Q²M  Iron 1L

Q²M Iron 1L

€28,99
Gyeon Q² Rim

Q² Rim

€39,99
Gyeon Q² One 50ml

Q² One 50ml

€69,99
Gyeon Q²M  Bathe+ 1L

Q²M Bathe+ 1L

€37,99
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies