Geen producten gevonden...
Gyeon

Gyeon - Q² One 50ml

Merk: Gyeon
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Gyeon Q2 Prime is een geavanceerde quartz coating die in één stap de lak langdurig beschermt en extra glans toevoegt. Q2 Prime maakt gebruik van de laatste silicon technologie (Si) die een laag polymeren op het oppervlak achterlaat, deze reageren snel waardoor een volledig gecrystaliseerde SiO2 laag over blijft op het koetswerk. 

In tegenstelling tot andere nanotechnologiën bevat Gyeon Q2 Prime geen alcohol waardoor het niet snel zal oplossen, hierdoor is de applicatie heel eenvoudig. Bovendien bevat Q2 Prime iets meer dan 50% SiO2 polymeren, wat een stuk hoger is dan vele tegenhangers. Het resultaat is dat door elke extra laag de lak minder krasgevoelig is!

Het resultaat van de dikke gladde coating is dat het oppervlak extreem waterafstotend wordt, waardoor regen en waswater parelen en aflopen. Dit extreem parelend effect ziet er niet alleen leuk uit maar helpt ook vuil makkelijker te verwijderen. Hierdoor verloopt de wekelijkse wasbeurt makkelijker en sneller. Hiernaast biedt Gyeon Q2 Prime optimale bescherming tegen vogeluitwerpselen, vliegen, zout, UV-straling,... 

Q2 Prime biedt tot 12 maand lang ongelooflijke bescherming, ook op dagelijks gebruikte wagens. Het is zo goed als onbeinvloedbaar door sterke chemicaliën en kan alleen verwijderd worden door machinaal polieren.

 

Gyeon Q2 Prime wordt alleen als set aangeboden.

Verpakkingsdoos van de Gyeon One kan een scheurtje bevatten!

 

Inhoud:

 

  • 50ml Gyeon Q2 Prime
  • 100ml Gyeon Q2M Cure
  • 3M Mondmasker
  • Gyeon Applicator Set 
  • Handleiding
Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
CarPro CQuartz UK 3.0

CQuartz UK 3.0

€59,95
Gyeon Q²M Bathe 1L

Q²M Bathe 1L

€29,99
Gyeon Q² Rim

Q² Rim

€39,99
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies