Geen producten gevonden...
Gyeon

Gyeon - Q²M Bathe+ 1L

Merk: Gyeon
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Gyeon Q²M Bathe+ is een pH neutrale shampoo met SiO2. Zelfs een snelle wasbeurt laat een sterk waterafstotende laag achter die vocht en vuil afstoot en er voor zorgt dat u de volgende wasbeurt nog een tijdje kunt uitstellen.Wassen met Q²M Bathe+ is al een plezier op zich. De shampoo is prettig in gebruik en heeft die karakteristieke geur die liefhebbers van de hele GYEON range zo weten te waarderen.

 

Slechts 20-30 ml Bathe+, opgelost in ongeveer 12 liter water is genoeg om uw auto te wassen en te voorzien van een gladde, zelfreinigende en waterafstotende laag als de auto reeds beschermt is met een coating.

Voor gebruik zonder reeds aangebrachte coating het product direct op de washmitt of wash pad aanbrengen tijdens het normale wassen. Niet op laten drogen, tijdig afspoelen. Zeker bij warm weer. Niet in de zon gebruiken.

 

Bij het ontwikkelen van Q²M Bathe+ was er maar één doel: een wasbeurt die normaal uit meerdere stappen bestond, terugbrengen tot een enkele, simpele stap. Met ingrediënten die zorgen voor een geweldig waterafstotend effect en een soepele wasbeurt. Tegelijkertijd met zoveel mogelijk zelfreinigende eigenschappen, zodat er minder vaak gewassen hoeft te worden dan normaal.

 

Gebruiksaanwijzing:

 

  1. Vul uw emmer halfvol met lauw/warm water
  2. Voeg 15-20ml toe
  3. Vul hierna uw emmer vol voor een mooi schuimend effect
  4. Begin het wasproces
  5. Product niet laten opdrogen
  6. Goed naspoelen om zeepresten ter verwijderen

 

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
ScratchShield  Wash/Rinse

Wash/Rinse

€37,90 €34,95
Gyeon Q²M  Iron

Q²M Iron

€15,99
Gyeon Q²M  Foam

Q²M Foam

€20,99
Gyeon Q²M Bathe 1L

Q²M Bathe 1L

€29,99
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies