Geen producten gevonden...
Gyeon

Gyeon - Q²M Leatherset – Strong

Merk: Gyeon
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De Q²M LeatherSet Strong bevat alles wat je nodig hebt om een sterk vervuild lederen interieur weer perfect schoon te krijgen. Compleet met Q²M LeatherCleaner Strong, Q² LeatherCoat, Q²M MF Applicator, Q²M LeatherBrush en een microvezel doek.

 

Met de krachtige Q²M LeatherCleaner Strong wordt het leer weer stroef en mat zoals uit de fabriek. De foam dispenser zorgt voor een effectievere en gemakkelijker verwerking van het product en is de ideale voorbereiding voor elke Gyeon Quartz leer coating.

Daarnaast is deze reiniger ook geschikt voor kunststof delen in het interieur. Laat geen residu achter en bevat geen weekmakers.

 

Q² LeatherCoat is 's werelds eerste leer bescherming op basis van SiO2! Q² LeatherCoat biedt een duurzame bescherming tegen vocht, vuil, UV straling en het belangrijkste: wrijving!

Q² LeatherCoat is geen bescherming op basis van oliën die vettig aan kunnen voelen maar er wordt een beschermend laagje op het leer aangebracht. De mattige look wordt behouden en de kleur wordt intenser.

 

Tip: Gebruik altijd meerdere microvezeldoeken. Neem na het reinigen altijd af met een vochtige microvezel doek om alle vervuiling goed af te nemen.

 

De complete set voor het reinigen van sterk vervuilde lederen interieurs:

 

  • Q²M LeatherCleaner Strong 200ml.
  • Q² LeatherCoat 120ml.
  • Q²M LeatherBrush.
  • Q²M MF Applicator.
  • Microvezel doek.
  • Genoeg voor 2-3 auto's.
Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies