Geen producten gevonden...
Vertool

Vertool - RAP-21E dual action

Merk: Vertool
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 3-5 werkdagen

De geheel nieuwe Vertool RAP-21e Dual Action polijstmachine is een nieuwe standaard in de polijst machine technologie. Met een grote uitslag van 21mm, is de Dual Action polijstmachine uitgegroeid tot een leider in efficiënt polijsten met behoud van de veilige werking zoals verwacht van een polijstmachine. 
Door de ergonomisch gevormde rubberen kop is deze polijstmachine zowel functioneel en comfortabel zeer fijn in het gebruik.

De Vertool RAP-21e wordt aangedreven door een krachtige 900W motor, en met de 21mm uitslag werkt deze nog soepeler en is nog stiller dan de traditionele dual action machines. De backingplate heeft geventileerde koelkanalen om de warmteoverdracht te helpen verminderen.

De Vertool RAP-21e polijstmachine maakt gebruik van een unieke 21 millimeter uitslag die meer oppervlakte dan een conventionele polijstmachine dekt. Door deze grote uitslag kan de polijstmachine swirls, krassen, hologrammen en andere lak beschadigingen sneller en gemakkelijker verwijderen.

De machine is uitgerust met een 5 meter lange kabel en wordt standaard geleverd met een 5" en 6" Backingplate.

Specificaties:

Vermogen: 900 Watt 
Kabellengte: 5 Meter
Uitslag: 21mm
Gewicht: 2,4 kg
Backingplate: 5" + 6" (125+150mm)
Garantie: 1 jaar fabrieksgarantie

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Rupes Bigfoot Rupes LHR21 MarkIII

Rupes LHR21 MarkIII

€625,50 €599,95
Vertool Forced Polisher

Forced Polisher

€229,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies