Geen producten gevonden...
Innovacar

Innovacar – Sp1 Prewash 100ml

Merk: Innovacar
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

VOORWASSEN MET ONZE FORMULE OP ENZYMEN (ECO boost)

 

SP1 is een schuimreiniger met de meest kwalitatieve formule die we ooit hebben ontwikkeld en is ‘s werelds eerste op enzymen-gebaseerde voorwas voor detailers met een diep reinigende werking (patent nr. 14730984.3).

SP1 verwijdert zelfs het meest hardnekkige organische vuil en dankzij de enzymen die meerdere keren op dezelfde moleculen kunnen werken – vuilsubstraat (bijv. Een laag grond), garandeert een kleine hoeveelheid SP1 een uitstekende en grondige reiniging *, waardoor de eerder aangebrachte of nog aan te brengen beschermingslagen langer meegaan.

De unieke formule verwijdert gemakkelijk allerhande vervuiling waaronder ook van insecten, olie en vet zonder mechanische actie en zonder beschadiging aan gecoate oppervlakken. Ondanks dat het een pH van 11,50 heeft, is dit product veilig op delicate auto-onderdelen door de afwezigheid van natriumhydroxide en het gebruik van plantaardige oppervlakteactieve stoffen, die “spanningsscheuren” op plastic materialen verminderen. De formule is fosfor-, EDTA- en NTA-vrij.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Innovacar D2 Scale 100ml

D2 Scale 100ml

€12,95
Innovacar H2O Coat 100ml

H2O Coat 100ml

€12,95
Innovacar S2 Foamy 100ml

S2 Foamy 100ml

€10,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies