Geen producten gevonden...
AutoGlanz

Autoglanz - Spar-Tar Remover 500ml

Merk: AutoGlanz
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

De Autoglanz Spar-Tar gel is een extreem effectieve, op koolwaterstof gebaseerde teer- en lijmverwijderings Gel! Deze gel lost daadwerkelijk de teer en lijm op wanneer het met elkaar in contact komt. De Spar-Tar bevat geavanceerde verdikkingsmiddelen. Dit houdt in dat wanneer de Spar-Tar aangebracht wordt, deze zich letterlijk vastklemt aan het te behandelen paneel in plaats van het paneel af te glijden. Op deze manier wordt de tijd dat de vloeistof in contact staat met vervuiling drastisch verbetert en verhoogt de effectiviteit van het product.

De Autoglanz Spar-Tar heeft ingebouwde emulgeermiddelen waardoor het product wordt afgebroken wanneer het in contact komt met water, het product kan zonder moeite worden afgespoeld met water. De dieprode kleur zorgt ervoor dat het duidelijk is waar men een paneel heeft behandeld. Op deze manier kan men effectief te werk gaan zonder teveel van een product te gebruiken.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies