Geen producten gevonden...
3D Car Care

3D Car Care - Spray Detailer 16 oz.

Merk: 3D Car Care
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Spray Detailer Snelle en eenvoudige manier om vingerafdrukken en buffervlekken schoon te maken en te verwijderen voor een showroomglans. Het werkt ook geweldig tijdens het schuren, polijsten en polijsten in de winkel. Werkt geweldig op verf, glas en chroom. Zonder siliconen, carrosserie veilig. Uitstekend smeermiddel voor kleistaven en klei-alternatieven. Spray op auto's die sterk vervuild zijn en veeg af met een zachte, schone, droge doek voor een onmiddellijke diepe glans. Uitstekend smeermiddel voor kleistaaf en kleipads.

 

Hoe te gebruiken:

 

Spray heel weinig op en veeg in één richting af met een zachte, schone, droge doek. Draai de microvezel om of gebruik een andere microvezel om droog te poetsen totdat de gewenste glans is bereikt.

Dit is een eenvoudig "spray on / wipe off" -product. Uitstekend als een bufferprimer. Spray detailer is siliconenvrij en zal uw verfgebied niet vervuilen.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Work Stuff TRIO Clay Bar Set

TRIO Clay Bar Set

€26,95 €24,95
Work Stuff BIG BLOCK Clay

BIG BLOCK Clay

€16,95 €15,49
ValetPro Clay Rider 500ml

Clay Rider 500ml

€7,95 €6,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies