Geen producten gevonden...
3D Car Care

3D Car Care - Towel Kleen 1 Gallon

Merk: 3D Car Care
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

3D Towel Kleen ™ is een naar citroen geurende, krachtige was zeep met een laag schuimgehalte die speciaal is ontworpen om de unieke taken van het reinigen van doeken in een auto-detailing omgeving aan te pakken. In tegenstelling tot zepen in poedervorm, spoelt dit vloeibare wasmiddel volledig uit uw stoffen en houdt het geen residu vast in de handdoekvezels. Dit elimineert uiteindelijk strepen op ramen, lakwerk of ergens anders waar een kaal oppervlak gewenst is en verlengt tevens de levensduur van de handdoek terwijl de zachtheid behouden blijft. 100% veilig en geformuleerd om te worden gebruikt met alle microfiber, katoen en zelfs schuim en wol.

Stop met het verspillen van uw zuurverdiende geld aan dure aanbiedingen die tot twee keer zoveel kunnen kosten als 3D's Towel Kleen. Ben je het beu om je kostbare en dure handdoeken weg te gooien nadat je ze maar een of twee keer hebt gebruikt? De meeste "speciale" handdoekdetergenten kunnen goed worden gereinigd, maar slagen er niet in het oorspronkelijke gevoel en de zachtheid van uw handdoeken te behouden. 3D biedt een krachtige, kostenbesparende oplossing voor wasmiddelen die sterk is in het verwijderen van op olie gebaseerde vlekken en resten van handdoeken, terwijl ze zacht en absorberend blijven. Towel Kleen is ideaal voor het verwijderen van zeepresten die zowel op als in uw handdoekvezels worden vastgehouden, zodat u eenvoudig uw autoruiten en verf kunt blijven reinigen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over kruisbesmettingsresten van vroeger gebruik.

Hebt u zich ooit afgevraagd waarom uw wasmiddel voor thuisgebruik uw handdoeken niet terugbrengt in de nieuwstaat voor gebruik? Dat komt vooral omdat deze producten niet zijn ontworpen om het misbruik aan te pakken dat een autohanddoek doormaakt. Handdoeken die in een detailgerelateerde omgeving worden gebruikt, worden voortdurend vervuild door vuil en door op olie gebaseerde restanten. Verschillende soorten vervuiling en chemicaliën kunnen tijdens de reinigings-, droog- en afdichtingsfasen worden afgezogen en in uw handdoeken worden gedeponeerd, waardoor traditionele wasmiddelen bijna onbruikbaar worden. Je hebt een krachtig wasmiddel zoals 3D Towel Kleen nodig om al deze lastige restanten af ​​te breken en weg te tillen. Zo niet, dan kunnen ze grote schade aanrichten aan ramen, verf, chroom, interieurafwerking en overal waar een schoon en helder oppervlak van vitaal belang is.

Omdat detailers handdoeken gebruiken voor het reinigen van motoren, het afvegen van ramen, het drogen van auto's na het wassen en ander gebruik, weet je nooit wat voor soort olie en vuil er in de handdoekvezels zit. Als u een standaard wasmiddel gebruikt, loopt u het risico de olie en deeltjes van de handdoeken niet te verwijderen. In dat geval hebben uw handdoeken die met het verkeerde wasmiddel (met name droge wasmiddelen) zijn gewassen mogelijk nog steeds olieresten of andere schurende deeltjes vastgehouden die strepen en / of microkrassen op uw verf kunnen veroorzaken. Door het krachtige reinigings-, spoel- en conditioneringsvermogen van Towel Kleen worden deze risico's aanzienlijk beperkt.

Towel Kleen kan worden gebruikt in alle auto-schoonmaakomgevingen, waaronder detailwinkels, autowasstraten, dealers, carrosseriebedrijven of zelfs door enthousiaste detailers die op zoek zijn naar de ultieme oplossing voor schone handdoeken.

Werkt uitstekend in conventionele residentiële voor- en bovenladers en in commerciële wasmachines. Na het gebruik van dit vloeibare wasmiddel, zult u merken dat uw handdoeken zacht en donzig blijven en langer meegaan dan ooit tevoren. Je zult zelfs versteld staan ​​van de transformatie die het kan doen op je oudere, versleten handdoeken.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies