Geen producten gevonden...
AutoGlanz

AutoGlanz - Trim Reaper Trim Dressing

Merk: AutoGlanz
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Er is één ding waar ze bij Autoglanz niet tegen kunnen en dat is dof geworden kunststof. Wat is er erger dan uren aan je lak te werken om deze weer mooi glanzend te krijgen en dan van die lelijk vervaagde kunststof delen te hebben dat de hele auto weer naar beneden haalt. Autoglanz heeft hiervoor een speciaal geformuleerd product voor ontwikkeld om dit tegen te gaan. Namelijk de Autoglanz Trim Reaper. Speciaal geformuleerd met U.V. bescherming die nodig is om kunststof delen weer zo nieuw te maken. Zo goed als de dag dat deze de productielijn uitrolde.

 

Trim Reaper is een zeer geconcentreerde mix van oliën en polymeren, speciaal ontworpen voor gebruik op plastic, rubber of vinyl onderdelen. De complexe formule van Trim Reaper hecht aan ieder oppervlak, en zorgt voor een zeer duurzame beschermlaag en hydrofobische eigenschappen. Water en vervuiling hechten minder aan het oppervlak.

 

De ge-ëmulgeerde waterbasis zorgt ervoor dat Trim Reaper sterk kan worden verdunt met water. Op deze manier kan er op bijna ieder kunststof of rubberen oppervlak een verscheidenheid aan afwerkingen kunnen worden bereijkt, Van hoogglans tot een natuurlijk glans. Van interieur tot exterieur, zelfs op de banden kan een natuurlijke finish worden behaald. Trim Reaper heeft het allemaal, met deze allrounder heb je verder geen ander trim verzorgers meer nodig.

 

Gebruiksaanwijzing:


Omdat het product zo veelzijdig is zou je zelf eens moeten gaan stoeien met de verdunningen om tot het gewenste effect te komen. Maar hieronder een richtlijn om je opweg te helpen naar de perfecte dressing voor rubber en kunststof

 

Trim reaper kan direct op het onderdeel worden aangebracht of via een applicator, laat het product even inwerken en poets het uit met een droge en schone microvezeldoek.

 

  • Banden: Puur of verdunt 1:5 afhankelijk van de gewenste glans finish
  • Exterieur: Puur of verdunt 1:10 afhankelijk van de gewenste glans finish
  • Interieur: Puur of verdunt 1:25 afhankelijk van de gewenste glans finish
Geen reviews gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies