Geen producten gevonden...
AutoGlanz

AutoGlanz - Über Schwarz Tyre Dressing 500ml

Merk: AutoGlanz
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De finishing touch maakt altijd het verschil. Dat is waarom ze bij Autoglanz de Über Schwarz hebben ontwikkeld, een duurzame, glanzende banden dressing.

 

Über Schwarz is gebaseerd op een basis van oplosmiddelen. Erg fijn voor de banden en laat een mooie glanzende look achter. Het is ontwikkeld als een gemakkelijk te gebruiken bandendresser, die door iedereen gebruikt kan worden. Het heeft bovendien een korte tijd nodig om te drogen en laat een mooie, waterafstotende laag achter op de band zonder dat deze glad wordt.

 

Über Schwarz kan verdunt worden van 1:3 om zo een iets minder glanzend resultaat te krijgen, dit geeft een wat meer natuurlijke look. Een standtijd tot 6 weken is gemakkelijk haalbaar in het typische Nederlandse weer en zelfs nog langer in de drogere maanden. Uber Schwarz is te gebruiken in ieder sigment van de auto detailing branche. Of u nu een poetser bent die net is begonnen of datu zich bezig houdt met de high-end markt. Dit is een Must have voor iedereen!

 

Een goede voorbereiding is de sleutel tot een langdurig resultaat. Dit spreek natuurlijk voor iedere bander dresser en bij de Uber Schwarz is dit niet anders!

Uber Schwarz kan men direct op de banden sprayen of aanbrengen met een applicator.

 

  1. Reinig eerst de banden met APC en een stevige borstel.
  2. Spoel de banden goed schoon.
  3. Laat de banden goed opdrogen.
  4. Breng een laagje aan op de banden met een banden applicator.
Geen reviews gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies