Geen producten gevonden...
Meguiar’s

Meguiar's - Ultimate Snow Foam 1892ml

Merk: Meguiar’s
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Speciaal ontwikkeld voor gecoate, gewaxte of gesealde oppervlakken. Ultimate Snow Foam reinigt zonder dat het de aanwezige beschermlaag aantast. Het actieve schuim plakt aan de lak, weekt het vuil voorzichtig los, zodat met hoge drukspuit licht vervuilde auto's volledig schoon worden. Bij hevig vervuilde auto's is het de ideale voorwas maar ook de perfecte smering voor een veilige wasbeurt met een Wash Mitt.

 

  1. Meng voorzichtig 1 deel Meguiar's Ultimate Snow Foam met 5 delen water in een foam gun fles.
  2. Spoel de auto vooraf volledig af zodat los vuil verwijderd wordt.
  3. Begin onderaan en bedek het gehele voertuig met Ultimate Snow Foam en laat het inweken tot de snow foam begint af te breken.
  4. Voor licht vervuilde voertuigen de snow foam afspuiten met een hoge drukspuit. Heviger vervuilde auto's dienen met een Wash Mitt te worden gewassen, opgevolgd door afspuiten met een krachtige straal water.
  5. Droog het voertuig met een hoogwaardige droogdoek om kalkvlekken te voorkomen en breng uw favoriete spraywax aan voor maximale bescherming.

 

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Meguiar’s Ultimate Fast Finish

Ultimate Fast Finish

€29,99 €27,99
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies