Geen producten gevonden...
3D Car Care

3D Car Care - Upholstery & Carpet Shampoo 16 oz.

Merk: 3D Car Care
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Dit is een sterk schuimende tapijtshampoo die tapijt en stoffering reinigt en ontgeurt. Gebruik een stofferingsborstel of een steelborstel om vast te zitten op resten van de stoelen en het tapijt. Gebruik voor grote klussen de DA-borstel om tijd te besparen. Als u een extractiemachine gebruikt, gebruik dan product 208 Extractor Shampoo zoals het is gemaakt voor extractiemachines.

Het bevat een optische witmaker om de originele kleur van uw interieurstof en tapijt te benadrukken, zonder residu achter te laten. Het heeft een frisse citroengeur. Als er geen afzuigsystemen beschikbaar zijn, is dit het product voor het met de hand reinigen van uw interieurdoeken en tapijten. Upholstery & Carpet Shampoo is veilig en effectief voor alle algemene interieurreinigingswerkzaamheden.

De sleutel om deze shampoo op de juiste manier te gebruiken, is om het schuim van het product in de stofvezels te laten doordringen en de grond in de grond tot aan het oppervlak op te tillen. Spuit eenvoudig een sterke stroom 3D Upholstery & Carpet Shampoo in het tapijt of vernevel de bekleding, roer met uw borstel.

Je kunt ook een microvezeldoek gebruiken en / of afzuigen via vacuüm. Vochtigheid wordt geminimaliseerd. Droog af met een microvezeldoek. Dit product is hypoallergeen en veroorzaakt bij huidcontact geen allergische reacties. Als u veel tapijt moet reinigen, kunt u een borstel op een polijstmachine met dubbele werking gebruiken.

Nadat je klaar bent. laat het tapijt ongeveer een uur luchten zodat het volledig kan drogen.

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies